აჩმა » სრულყოფილება ხელმისაწვდომია


 
 
 


აჩმა

ავტორი: eka777 5-11-2012, 20:24, ნახეს: 3675

Share
0
აჩმ?ს მომზადებ?ს ფოტო რეცეპტ?

აჩმა

მ ა ს ა ლ ა:

კვერცხ? -5 ცალ?
წყალ? – 1 ჩა?ს ჭ?ქა
კარაქ?- 300-500 გრამ?
ფქვ?ლ?- რამდენსაც შე?ზელს
ყველ?- 1 კ?ლოგრამ?

მომზადება:

კარგად გავთქვ?ფოთ კვერცხებ?, დავამატოთ ერთ? ჭ?ქა წყალ?, უმაღლეს? ხარ?სხ?ს ფქვ?ლ? და მოვზ?ლოთ მაგარ? ცომ?. ცომ? გავყოთ ექვს ნაწ?ლად (ერთ? ნაწ?ლ? შედარებ?თ დ?დ? უნდა ?ყოს), შევდოთ მაც?ვარშ? დაახლოებ?თ ერთ? საათ?. ქურაზე დავდგათ ფართოპ?რ?ან? თას?, ჩავასხათ წყალ? და ავადუღოთ, შევაზავოთ ცოტა მარ?ლ?თ. ცომ?ს ერთ? ნაწ?ლ? კარგად გავაბრტყელოთ თუნუქ?ს ფურცლ?ს ზომაზე (რაც შე?ძლება ს?ფრ?ფანა უნდა ?ყოს), ჩავდოთ ადუღებულ წყალშ?, გავაჩეროთ 1-2 წუთ?, ამოვ?ღოთ ადუღებულ? წყლ?დან და ?მავე წუთშ? უნდა ჩავდოთ ც?ვ წყალშ? ერთ? წამ?თ, ამოვ?ღოთ, დავწუროთ ხელ?თ ზედმეტ? წყლ?საგან; დავდოთ წ?ნასწარ მომზადებულ კარაქწასმულ თუნუქ?ს ფურცელზე და ზემოდან წავუსვათ კარაქ?. ასე გავ?მეოროთ ექვს?ვე ცომ?ს გუნდ?ს გაბრტყელება და მოხარშვა.

აჩმა

აჩმა

აჩმა

უმარ?ლო ჭყ?ნტ? ყველ?ს ან სულგუნ?სგან წ?ნასწარ მოვამზადოთ გულსართ? (დავფხვნათ ან დავჭრათ თხელ ნაჭრებად). დავდოთ ორ? ფენა ცომ?. მოვაყაროთ ყველ? , ზემოდან ?სევ ორ? მოხარშულ? , კარაქწასმულ? ცომ?. ბოლო ფენა უნდა ?ყოს ყველაზე დ?დ?. ამოვუკეცოთ გვერდებ? ცომს, ზემოდან წავუსვათ კვერცხ?ს გულ? ან არაჟან? და შევდგათ ღუმელშ? გამოსაცხობად.ასეთ? ხაჭაპურ? შე?ძლება წ?ნასწარ გამოცხობამდე დავჭრათ ულუფებად და ?სე გამოვაცხოთ

აჩმა

აჩმა

აჩმა

აჩმა

აჩმა

კატეგორია: ცომეული

პატივცემულო მომხმარებელო, თქვენ შემოხვედით როგორც დაურეგისტრირებელი მომხმარებელი, გთხოვთ დარეგისტრირდეთ და შემოხვიდეთ საიტზე თქვენი სახელით.


კომენტარების დამატება

სახელი:*
ელ-ფოსტა:*
კომენტარები:
შეიყვანეთ კოდი: *